Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Бурда Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Бурда Л. Р. 
Загальний вміст та фракційний склад білків молока вівцематок української гірськокарпатської породи з різним кольором вовнового покриву та за різних умов їх утримання [Електронний ресурс] / Л. Р. Бурда, П. В. Стапай, С. В. Кочетов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(2). - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(2)__7
Попередній перегляд:   Завантажити - 468.415 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Стапай П. В. 
Особливості хімічного складу і біологічної цінності молока овець [Електронний ресурс] / П. В. Стапай, Л. Р. Бурда // Біологія тварин. - 2010. - Т. 12, № 1. - С. 44-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2010_12_1_6
Узагальнено дані літератури і результати власних досліджень щодо хімічного і біохімічного складу молока овець, корів і кіз. Показано, що молоко овець відзначається вищим вмістом усіх його компонентів у порівнянні з молоком корів і кіз. У результаті цього калорійність овечого молока є майже у двічі вищою в порівнянні з молоком корів і кіз. За вмістом насичених і мононенасичених жирних кислот овече молоко займає проміжне місце. Характерною особливістю овечого молока є високий вміст поліненасичених жирних кислот. У порівнянні з козячим молоком їх є на 30 % більше, а у порівнянні з коров'ячим - на 39 %. Овече молоко також характеризується меншим вмістом насичених середньоланцюгових жирних кислот С12:0, С14:0 і С16:0. У сумі кількість цих кислот є менша, ніж у молоці корів та кіз.
Попередній перегляд:   Завантажити - 285.77 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Гусятинська Н. А. 
Дослідження ефективності застосування дезінфекційного засобу "Жавель-Клейд" на Глобинському цукровому заводі [Електронний ресурс] / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, Л. М. Бурда // Цукор України. - 2014. - № 1. - С. 14-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2014_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.363 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Григор’єва С. А. 
Порівняльні переваги промислового виробництва Китаю та України [Електронний ресурс] / С. А. Григор’єва, Л. В. Бурда // Збірник наукових праць Донбаської національної академії будівництва і архітектури. - 2019. - № 1. - С. 169-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zbnpdnaba_2019_1_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 607.552 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського